Normál kárpittisztítás


normál kárpittisztítás
Gyors és szakszerű kanapé és kárpittisztítás. Szolgáltatásunk a hétköznapokat igyekszik egészségesebbé és élhetőbbé tenni oly módon, hogy megrendelőinknek az a legkényelmesebb legyen, ezért munkánkat helyben, az Ön otthonában végezzük el. Kiváló és professzionális gépeink lehetővé teszik a gyors és tökéletes munkát és biztosítja a tisztított anyagok rövid száradási idejét. Munkánk végeztével a kanapéja friss illatú és makulátlanul tiszta lesz.

 

 

BIO kárpittisztítás


bio kárpittisztítás
A kárpittisztítással környezetét nem csak tisztábbá és szebbé tesszük, hanem az alkalmazott vegyszermentes BIO szolgáltatásunkkal az erre hajlamos allergiában szenvedők mindennapjait tünetmentessé változtathatjuk. A bio kárpittisztítás során használt tisztítószer keverékünk semmiféle vegyszert nem tartalmaz, ugyanakkor professzionális gépeinkkel kiegészülve tökéletes kárpittisztítást végez, melynek során minden szennyeződéstől, atkától, gombától és baktériumtól is megszabadítja a tisztított felületet.

 

 

S.O.S kárpittisztítás


sos kárpittisztítás
Vendégeket vár és azonnal szüksége lenne a kárpittisztításra? Felár ellenében, munkanapokon 24 órán belül elvégezzük a kanapéjának professzionális tisztítását. Tapasztalat, hogy frissen keletkezett makacs foltot is könnyebb eltávolítani, ha időben hozzákezdünk!

 

 

 

Szőnyegtisztítás

szőnyegtisztítás kárpittisztítás

 

Padlószőnyegek és mosható szőnyegek minőségi tisztítását vállaljuk a legkorszerűbb szőnyegtisztítási technológiával. Tiszta és atkamentes lesz a szőnyege. A normál tisztítás mellett választhat bio tisztítást is, ami allergiamentes üdeséget biztosít a szőnyegeinek. A rendszeres otthoni porszívózás eltávolítja ugyan a házipor egy részét, de a mélyebb szövetrétegekben megbújó szennyeződéssel, élősködőkkel, makacsabb foltokkal már nem tud elbánni. Professzionális tisztítógépeinkkel és minőségi tisztítószereinkkel, megoldjuk ezt Önnek helyben az otthonában.

 

 

Állat fekhely tisztítása 

 állat fekhely tisztítás - kárpittisztítás 

Nehéz vagy lehetetlen tisztítani, tisztán tartani a jelenlegi kutyafekhelyet, nem fér be a mosógépbe? Mi segítünk, hogy a fekhely kárpitja újra tiszta és higénikus legyen. A fekhelyet egyébként sem árt legalább évente kitisztítani, hiszen kedvencünk folyamatosan koszolja a felületet, mely így kiváló táptalajt nyújt a különféle gombáknak s a nem túl barátságos képű atkáknak is. A porszívózás is segíthet, de az igazi eredményt a kárpittisztítás nyújtja, mely eltünteti a kellemetlen szagokat és fertőtlenít is. 

 
 

 

Gyerekülés tisztítása

 
 
gyerekülés tisztítás - kárpittisztítás 

Biztos előfordul már Önnel, hogy gyermeke a kocsiban evett vagy ivott és ez nyomot hagyott a gyerekülés kárpitján. A makacs beszáradt foltokat nehéz eltávolítani otthoni praktikákkal, bízza ránk és mi kitisztítjuk, felfrissítjük gyerekülésének kárpitját.