• Szőnyegpadló tisztítás otthonában, irodájában – Nem csak esztétikailag fontos!

  Szőnyegpadló tisztítás atkamentesítéssel – A tiszta környezet és a jó közérzet egyik fontos szempontja

  Szőnyegpadló a lakásokban, az irodákban, szállodákban, közintézményekben sok helyen található. Több minden miatt is közkedvelt: esztétikus, felfogja a léptek zaját, összegyűjti az állandó mozgástól a levegőben lebegő port, - ezek csak a leggyakoribb szempontok…


  Kézenfekvő megoldás különösen olyan helyiségekben, ahol sok ember jön-megy utcai cipőben.
  Gazdag színválasztéka miatt szinte bármilyen stílushoz könnyedén találunk odaillőt.

  A szőnyegpadló az utcai cipővel behordott port és egyéb szennyeződéseket felfogja, ami jó dolog. Rendszeres porszívózással azt elérhetjük, hogy pormentes legyen – de csak a felszínén!

  A gyakori, intenzív használat közben azonban gyakorlatilag beletapossuk a mélyebb rétegekbe a felfogott szennyeződések jelentős részét – forgalmas helyeken még a napi porszívózás ellenére is sok összegyűlik rövid idő alatt. Innen pedig egy hagyományos szívóerejű porszívó már nem képes eltávolítani a port.

  Szőnyegpadló tisztítás gyakoriságának fontossága – mit előzhetünk meg vele?

  A házipor az összes életterünkben jelen van, kiküszöbölhetetlen a pormentes környezet. Vannak, akik érzékenyek rá. Az ő szervezetük allergiás tüneteket is produkálhat. Hogy miért?
  Mert a házipor sokféle alkotóelemből áll, megtalálható köztük a házipor atka is. Az atka ürülékének egyik alkotóeleme okozza az allergiás tüneteket. Még az elpusztult poratkának a teteme is allergizál!
  A házipor alapvető fontosságú egyrészt a poratka szaporodásához, másrészt táplálékának „előkészítéséhez” szintén elengedhetetlen. Ehhez a szintén a háziporban élő, bizonyos penészgombákra is szüksége van.szonyegpadlo tisztitas3

  A szőnyegpadló mélyén rejtőző poratka milyen tüneteket okozhat?

  A háziporban lévő poratkák belégzése sokféle bőrön jelentkező tünetet (pl. viszketést, csalán-kiütést) okoz, másoknál a szem kötőhártyájának, az orr nyálkahártyájának irritációját (erős könnyezést és orrfolyást) idéz elő.

  Egyéb tünetek: száraz köhögés, a hörgők görcséből eredő egyéb légúti problémák (nehézlégzés, fulladási roham, asztma). A poratkák ezen kívül az ekcéma, a szénanátha kialakulásának kiváltó okai is lehetnek.

  Szőnyegpadló tisztítás és atkamentesítés egyidejűleg, extra rövid száradási idővel!

  A szőnyegpadló tisztítás megrendelésekor érdemes igényelni egyben az atkamentesítést is. Ezzel egyszerre gondoskodhatunk a szőnyegpadló makulátlan tisztaságáról, melynek része a kórokozók eltávolítása is.

  Szőnyegpadló tisztítás környezettudatosan? – Természetesen megoldjuk!

  A szőnyegpadló tisztítása után nem hagyunk hátra vegyszermaradványokat. Sem szervezetét, sem pedig környezetünket nem terheljük meg a felesleges vegyszerek használatával.

  Ha éppen időszerű egy alapos szőnyegpadló tisztítás az irodában vagy otthonában, várjuk hívását!

  Kérjen árajánlatot itt!

  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal:

  +36 20 400 0004

  Vagy írjon levelet, rövid időn belül megválaszoljuk kérdését:

  info@kanapetisztitas.hu