• Padlószőnyeg tisztítás irodában – Minimum évente ajánlott elvégeztetni

  Padlószőnyeg tisztítás irodában – A jó irodai közérzet egyik összetevője

  Padlószőnyeg szinte minden irodában található. Dekoratív, halkítja a lépteket, felfogja a port,
  Nagyon praktikus megoldás ott, ahol sok ember tartózkodik utcai cipőben.
  Színe hozzájárul az irodai hangulathoz. De csak addig, amíg ez a 

  szín szép, élénk és nem csúfítják foltok! A padlószőnyeg az utcai cipővel behordott port is felfogja, ami jó dolog. Rendszeres porszívózással elérhetjük, hogy (a felszínen) pormentes legyen. De mi újság a mélyebb rétegekkel, ahová beletapossuk a port a használat során? Egy átlagos szívóerejű porszívó onnan már nem képes eltávolítani a port.

  Padlószőnyeg tisztítás egészségünk megőrzéséért – de mi az, ami valójában veszélyeztet minket?

   A házipor mindenütt jelen van az életterünkben, így az irodában is. Az erre érzékenyeknél allergiás tüneteket is okozhat. Hogy miért? Mert a háziporban sokféle alkotóelem megtalálható, köztük a házipor atka is. A poratka szaporodásához a házipor alapvetően szükséges, táplálékának előkészítéséhez pedig nélkülözhetetlenek a szintén itt élő bizonyos penészgombák is.

  Miért veszélyes a padlószőnyeg mélyén rejtőző poratka?

  padloszonyeg tisztitas iroda A háziporral való érintkezés, annak belégzése rendkívül változatos bőrtüneteket (pl. viszketést, csalán-kiütést) okozhat, másoknál a szemkötőhártyájának és az orr nyálkahártyájának gyulladását (erős könnyezést és orrfolyást) idézhet elő. 

  További tünetek lehetnek: száraz, erőltetett köhögés jelentkezhet, valamint a túlingerelt hörgők görcséből adódóan egyéb légúti problémák merülhetnek fel (nehézlégzés, fulladási roham, asztma) alakulhat ki. A poratkák szerepet játszhatnak ezen kívül az ekcéma, a szénanátha kialakulásában is.

  A házipor atka leggyakrabban légúti allergiát okozhat, pontosabban nem is maga a poratka okozza, hanem a poratka ürülékében kimutatható ún. glycoproteinek. 
  Az elpusztult poratkának még a teteme is allergizál!

  Irodai padlószőnyeg tisztítás és atkamentesítés extra rövid száradási idővel, a helyszínen

  Irodai padlószőnyeg tisztítás alkalmával egyidejűleg érdemes igényelni az atkamentesítést is. Így nem csak szép és tiszta lesz újra az irodai környezet, hanem egészségük szempontjából is biztonságos megoldást nyújt.

  Vegyszermentes padlószőnyeg tisztítás – Természetesen megoldjuk!

  Mindez természetes tisztítószerekkel is kivitelezhető! A padlószőnyeg tisztítás után nem maradnak vegyszermaradványok a tisztított felületeken. Sem dolgozói szervezetét, sem pedig környezetünket nem terheljük meg feleslegesen a vegyszerek használatával.

  Ha éppen időszerű egy alapos padlószőnyeg tisztítás az irodában vagy otthonában, várjuk hívását!

  Kérjen árajánlatot itt!

  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal:

  +36 20 400 0004

  Vagy írjon levelet, rövid időn belül megválaszoljuk kérdését:

  info@kanapetisztitas.hu