• Kárpittisztítás árak – Mitől függ, hogy mennyibe fog kerülni?

  A kárpittisztítás árak megállapításánál a szakemberek több tényező ismeretében és több szempont figyelembe vételével állapítják meg a végleges árat.

  Ön tudja, melyek ezek a szempontok? 

  Nézzük, mi minden befolyásolja azt, hogy a kárpittisztítás végén mennyit kell fizetnünk a szakembernek:

  • Kiszállási díj
  • A tisztítandó kárpit anyaga
  • A tisztítandó felületek nagysága
  • A kárpit(ok) szennyezettségének mértéke
  • Vegyszermentes / bio tisztítás
  • Sürgősségi felár, hétvégi felár

  Kárpittisztítás a helyszínen - kiszállási díj

  Általában a cégek egy bizonyos távolságon belül nem számítanak fel kiszállási díjat. Nagyobb távolságra történő kiszállásnál azonban már igen, pl. Budapesten belül díjmentes, azon kívül pedig egy meghatározott összeget felszámítanak.

  Más cégek pedig a kiszállási díjat a munkadíj összegének függvényében elengedik, pl. 10.000 Ft felett ingyenes a kiszállás.

  A kárpit anyaga is befolyásolhatja a kárpittisztítás árát

  Igényesebb anyagoknál speciális és kíméletesebb tisztítószerre lehet szükség, ami csekély mértékben befolyásolja az árat.

  Kárpittisztítás árak a felületek nagysága szerint: A nagytakarítás részeként minden bútort kitisztíttatunk?

  Alapvetően befolyásolja a végleges árat, hogy hány bútort, mekkora ülőfelületet, hány ülőpárnát, kárpitozott széket, faliszőnyeget, ülőgarnitúrát, mekkora felületű szőnyeget, padlószőnyeget stb. kívánunk kitisztíttatni. Ez az adat a végleges ár alapja.

  karpittisztitas arak8

  Kárpittisztítás árak extra szennyezett bútorok esetében

  Tegyük fel, hogy van 2-3 gyermekünk, már túl vannak a szobatisztaság témakörén. A kanapén minden „esemény” nyoma látható, tehát nagyon foltos, piszkos. Mi viszont úgy döntünk, hogy megpróbáljuk megmenteni kedvenc bútorunkat és megpróbáljuk kitisztíttatni, - hiszen még remekül használható, semmi baja nincs. Anyagi szempontból sem mindegy, hogy újat veszünk, vagy az új árának töredékéért sikerül újjávarázsolni.

  Nyilvánvaló, hogy sokkal több munka kitisztítani, mint egy másik kanapét, ahol csak a port és az atkákat kell eltávolítani. Ez némiképp emeli az árat, de még így is megéri bevállalni a kárpittisztítást.

  Bio kárpittisztítás árak

  A bio kárpittisztítás lényege, hogy a hagyományos vegyszerek helyett környezetbarát, vegyszermentes tisztítószereket használunk a kárpittisztításhoz. Cégünknél most normál áron rendelheti meg a bio kárpittisztítást! Itt kérhet ajánlatot

  Kárpittisztítás árak – Sürgősségi felár, hétvégi felár

  Ha sürgősen van szükség kárpittisztításra, erre is találunk szakembert némi felár ellenében. Ha hét közben dolgozik, és csak hétvégén tudja fogadni a szakembert, szintén van rá lehetőség némi plusz költségért.

  Összességében ezek a tényezők azok, melyek meghatározzák a kárpittisztítás végleges árát.

  Újítsa meg otthonát olcsóbban! Kárpitozott bútorait rövid időn belül újjávarázsoljuk az új bútor árának töredékéért.

  Hívjon minket akár hétvégén is vagy

  Itt kérhet ajánlatot

  Kérdése van? Hívjon minket bizalommal:

  +36 20 400 0004

  Írhat levelet is, rövid időn belül megválaszoljuk kérdését:

  info@kanapetisztitas.hu